lauantai 19. maaliskuuta 2016

Mielipiteeni Sausage Party-trailerista


Sausage Partyn idea on varmaan nerokkain sekä tyhmin, mitä olen kuullut. Joukon erilaisia ruokia täytyy paeta talosta, jotta heitä ei syötäisi. Nerokkaan tyhmää! Aiheesta saa myös varmasti nokkelaa ja sutjakkaa tyhmää huumoria, onhan Seth Rogen ja Evan Goldberg puikoissa.

Varmaan kuten tiedätte, ajoitus on a ja o, jos haluaa tehdä hyvän trailerin. Tässä asiassa Sausage Partyn traileri ainakin onnistuu. Traileri alkaa iloisella musiikilla. Eräs nainen on normaalilla ruokaostosreissullaan, tutkiskellen myös listaansa. Siirrymme hyllyyn, missä ruoat hinkuvat ostosvaunuihin. Iloinen joukko nakkeja pääsee kyytiin, sämpyläpaketin kera. Ruuat ovat iloisia kuin mikä ja käykin ilmi, että eräällä nakilla (Seth Rogen) on suhde sämpylän (Kristen Wiig) kanssa. Siirrytään kotiin. Ruokalistanainen kokkailee ateriaa. Ruoat ovat päässeet paketeistaan ja ovat yhä iloisella päällä. Tässä kohtaa elokuvan ilmapiiri vaihtuu. Iloinen reissu paketissa muutuu hirmuiseksi selviytymismatkaksi, missä henki on pelissä ja kaikki vaarassa. Toisin sanoen: tämä kaikki eskaloitui perunan kuorimisesta.

Itse myös elokuvan äkillisen ilmapiirin muuttumisen myötä, tätä voisi luulla vitsiksi. Mutta ei. It's real. Se tulee ensi-iltaan elokuussa jenkeissä.

Yksi syy, miksi pidin tästä trailerista ja miksi aion katsoa tämän elokuvan (jos se saa ensi-illan täällä ja ikäraja on kohdillaan) on sen hauska vakavissaan ottaminen. Traileri ottaa todella dramaattisen twistin puolessa välissä, ja itseäni ainakin nauratti. Ruoat muuttuvat vakaviksi, ja niiden kuolemia näytetään.
Myöskin animaatio ei näyttänyt ollenkaan huonolta (se näyttää suoraan sanoen hyvältä) ja nauroin vitseille. Aion todellakin tsekata Sausage Partyn, jos mainitsemani syyt pitävät kutinsa. Suosittelen myös kaikkia ei-niin-tosikkoja tsekkaamaan trailerin.


2 kommenttia: